Geld verdienen met Facebook

Is het mogelijk om geld te verdienen met Facebook? En zo ja, hoeveel geld kun je dan verdienen en hoe werkt dat precies? Ik ben Jacko Meijaard en ik verdien al jaren mijn geld met Facebook. Dit doe ik aan de hand van affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie. Je hoeft dus geen eigen producten te hebben en dus ook niet aan klantenservice te doen.

Facebook is een ideaal netwerk om affiliate marketing mee te bedrijven. Je kunt namelijk heel erg gericht adverteren. Zo kun je heel simpel je doelgroep bereiken en vrij goedkoop adverteren. Hierdoor kan ik geld verdienen met Facebook en zijn mijn Facebook campagnes winstgevend. 

Doordat ik geld verdien met Facebook kan ik een passief inkomen opbouwen. De advertenties die ik heb op heb gezet draaien namelijk en ik hoef daar niks meer voor te doen. Daarmee verdien ik dag en nacht geld, en verdien ik dus letterlijk en figuur geld terwijl ik slaap.

Geld verdienen met Facebook doe ik door de Facebook tips uit dit artikel toe te passen. Ik zorg er voor dat ik een goede Facebook pagina heb, een doelgroep heb, een goede advertentie op zet en veel interactie op mijn Facebook pagina heb.

Waaraan moet een Facebook advertentie voldoen?

Een goede Facebook advertentie bestaat uit een aantal elementen, namelijk:

  • Een goede titel
  • Een goede afbeelding
  • Een goede call to action
  • Goede copywriting

Wanneer je een advertentie op Facebook maakt, is het belangrijk dat je advertentie aan deze voorwaarden voldoet.

Je kunt makkelijk een affiliate product promoten op Facebook. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het Facebook verkeer eerst naar een landingspagina te sturen en zo mailadressen te verzamelen. Vervolgens stuur je autoresponders met daarin je affiliate link.

Succes!